Tânără din Viișoara, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor

 -  - 


O tânără în vârstă de 22 de ani își va petrece următorii ani în spatele gratiilor, aceasta fiind condamnată la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. 

”La data de 20 februarie, polițiștii din cadrului Serviciul de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, au depistat, pe raza municipiului Bistrița, o tânără de 22 de ani, față de care Tribunalul Bistrița-Năsăud a emis mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea. Tânăra a fost condamnată la pedeapsa de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud Bistrița-Năsăud.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, tânăra a fost dusă în penitenciar pentru a își ispăși pedeapsa. Aceasta este din Viișoara.

Tot la data de 20 februarie, polițiștii au pus în aplicare un alt mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele bărbat de 62 de ani, din Salva, care a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj și lovire sau alte violențe. Și acesta a ajuns în penitenciar.

Vizualizări 7,808 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.