Tânără prinsă în flagrant în timp ce dădea mită unor ofiţeri de poliţie de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice

 -  -  1643O tânără de 26 de ani din Bistrița-Năsăud a fost prinsă în flagrant de ofițerii anticorpuție în timp dădea mită unor polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

”Miercuri, 6 mai, ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, în baza ordonanţei de delegare şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a unei tinere în vârstă de 26 ani, în timp ce remitea mită către doi ofiţeri de poliţie, ambii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice”, se arată într-un comunicat de presă al DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată mai arată că tânăra a dat drept mită suma de 2.500 de lei (1.250 lei pentru fiecare), pentru ca poliţiştii să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, respectiv să-i restituie 14.700 lei, 100 de euro, un telefon mobil şi un laptop, ridicate la o percheziţie domiciliară efectuată în aceeaşi zi, într-un dosar penal având ca obiect infracţiunea de evaziune fiscală.

”Cei doi poliţişti au refuzat categoric şi au formulat denunţ la D.G.A. – S.J.A. Bistriţa Năsăud, care a sesizat imediat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud”, mai arată DGA Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar acţiunea de prindere în flagrant s-a realizat cu sprijinul conducerii I.P.J Bistriţa-Năsăud, la sediul instituţiei.

Ulterior, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

0 notes
768 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *