Tânărul bănuit de provocarea incendiului de la casa de tip familial din Bistrița a fost arestat

 -  -  1230


Tânărul bănuit de producerea unui incendiu la casa de tip familial din municipiul Bistrita a fost arestat preventiv, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. 

În această dimineață, minorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivã. Propunerea a fost admisă, astfel că față de tânărul de 17 ani a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintin că la casa de tip familial de pe strada Ion Pop Reteganul din Bistrița, în noaptea de 26 spre 27 noiembrie, a izbucnit un incendiu, în urma acestuia patru persoane, dintre care trei minore, au suferit intoxicații cu fum și au fost transpotate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Trei dintre ele au rămas internate la secția Pediatrie și cea de-a patra persoană a fost transferată de secția Pneumoftiziologie. Starea lor este stabilă.

Celelalte persoane care se aflau în clădire au fost transferate la centrul de pe strada Toamnei, urmând să rămână acolo până când se vor remedia pagubele provocate de incendiu.

În momentul în care a izbucnit incendiul, în imobil se aflau nouă copii și doi adulți. Despre acest subiect, Ziar de Bistrița a mai scris AICI și AICI.

 

0 notes
355 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *