Tânărul care a spart patru apartamente din Bistrița a fost arestat preventiv

 -  -  938


Un tânăr de doar 18 ani din Viișoara, care a spart patru apartamente din Bistrița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul de 18 ani, cercetat pentru furt și tentativă la tâlhărie calificată rămâne în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă pentru următoarele 30 de zile. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bistriţa care a dispus măsura arestării preventive, iar  polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru tentativă la tâlhărie calificată şi furt calificat”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost prins de oamenii legii după ce a încercat să spargă un apartament, însă a fost surprins de o femeie care a alertat polițiștii. La scurt timp după comiterea acestei fapte, tânărul a fost depistat de polițiști. Acesta a fost condus la sediul Poliției, unde a fost audiat. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada 04/05 ianuarie – 14 mai 2020, acesta ar fi pătruns în alte 3 apartamente de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de 3.300 lei.

Ziar de Bistrița a mai prezentat acest subiect:

0 notes
63 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *