Eveniment

Târg de toamnă la Colibița, între 22 și 23 octombrie

 -  - 


Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria și Consiliul Local al comunei Bistrița Bârgăului și Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud organizează un târg de toamnă la Colibița.

Evenimentul intitulat ”Colibița, plai de dor. Fala bârgăuanilor” va avea loc în perioada 22 – 23 octombrie, la Hanul ”Piatra Mare” – Colibița (localitatea Bistrița Bârgăului, Zona Taușor, Nr. 665B).

Târgul va debuta la ora 12:00, printre invitați numărându-se meșteri populari din județul Bistrița-Năsăud și deținători ai titlului ”Tezaur Uman Viu” din județ.

Participanții vor avea parte de diverse ateliere meșteșugărești interactive, expoziții ale producătorilor locali, de un târg de artă culinară specifică Văii Bârgăului, precum și de activități demonstrative adresate copiilor, tinerilor și tuturor iubitorilor de artă populară românească.

Nu vor lipsi nici momentele artistice, care vor fi susținute de formații tradiționale, rapsozi populari, soliști vocali și instrumentiști din județul Bistrița-Năsăud și invitați din țară.

455 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.