Târgul de purici în cifre: Circa 9.000 de euro, suma încasată în urma vânzărilor și donațiilor

 -  -  914


Cea de-a VII-a ediție a Târgului de purici, eveniment organizat de Clubul Lions Bistrița în vederea strângerii de fonduri pentru susținerea unor proiecte umanitare, s-a încheiat în urmă cu o săptămână. La finalul acestuia, organizatorii au realizat un bilanț al încasărilor.

Astfel, potrivit Clubului Lions Bistrița, la ediția 2020 a târgului s-au strâns 43.100 lei și 135 euro. Din această sumă, 11.300 de lei au reprezentat cheltuielile cu privire la organizarea târgului (transport St. Polten – Bistrița, afișe, bannere, vouchere, flayere, măști, dezinfectant, mănuși, rechizite etc), astfel că veniturile nete sunt în sumă de 31.800 lei și 135 euro.

La ediția din acest an au participat peste 60 de voluntari, cel mai în vârstă având 74 de ani, în vreme ce voluntarul cel mai tânăr a avut 21 de ani.

”Având în vedere condițiile speciale din acest an, generate de pandemie, considerăm rezultatele ca fiind deosebite și suntem extrem de satisfăcuți că am reușit să nu întrerupem tradiția de care se bucură acest eveniment. Pentru această reușită, mulțumim în primul rând cetățenilor Bistriței, cei care au înțeles scopul acestui târg și ne-au stat alături, atât ca donatori, cât și cumpărători. An de an vă simțim tot mai aproape, ceea ce ne dă curajul de a continuă”, au transmis organizatorii.

Banii adunați în urma târgului vor fi iutilizați pentru construirea unui adăpost pentru victimele violenței domestice.

0 notes
39 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *