Ultimele noutati

Târgul de purici se amână cu o săptămână și va avea loc între 23 și 29 octombrie

Organizatorul Târgului de Purici, Clubul Lions Bistrița, care se va desfășura la Bistrița pentru a patra oară anunță că, din motive care nu țin de club, sunt nevoiți să amâne evenimentul cu o săptămână. Astfel, târgul nu se va desfășura în perioada 16 – 22 octombrie, ci între 23 și 29 octombrie.

Doina Petri, care este membru în cadrul Clubului Lions Bistrița, anunță că ”dragi prieteni, Târgul de Purici se amână cu o săptămână, din motive care nu sunt generate de club. Prin urmare, pe voluntari îi așteptăm în săptămâna 23-29 octombrie, iar pe cumpărători în perioada 27-29 octombrie. Va mulțumim pentru înțelegere!”.

Târgul de purici se va organiza în acest an pentru a patra oară. Prima ediție a târgului a avut loc în anul 2014, fiind organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru a ajuta comunitatea locală prin diverse proiecte.

Cu ajutorul și la propunerea colegilor de la clubul omolog din Sankt Polten- Austria, care de peste 50 de ani organizează an de an un astfel de târg, Clubul  Lions Bistrița a decis să demareze acest eveniment care să devină și în peisajul bistrițean unul de referință.

ACTUALIZARE

Organizatorii, Clubul Lions Bistrița, mai precizează că ”această modificare a apărut din nevoia de corelare cu un alt eveniment socio-cultural al orașului care va avea loc în cortul amplasat în Piața Centrală, și din dorința ca blocarea arterei respective să fie de cât mai de scurtă durată. Profităm de aceasta ocazie pentru a aminti că astfel de evenimente au loc în centrele tuturor orașelor civilizate din lume, având un rol important în coeziunea cetățenilor. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create și vă așteptam să fiți alături de noi”. 
Caricatură

Ziar de Bistrita