Tășuleasa Social pregătește o nouă acțiune de împădurire. Pe 23 martie, la Sânmihaiu de Câmpie. Cei care doresc să participe se pot înscrie

 -  -  8585Asociația Tășuleasa Social pregătește o nouă acțiune de împădurire în județul Bistrița-Năsăud. Aceasta este programată pentru data de 23 martie, pe raza localității Sânmihaiu de Câmpie.

”Așteptată cu nerăbdare de mulți, pregătim acțiunea de plantare Pădurea Transilvania 5.0! Banca Transilvania, partenerul nostru de cursă lungă în acțiuni de împădurire ne însoțește din nou la o plantare marca Pădurea Transilvania, adică mare, de 10 hectare. Locul activității este unul cunoscut deja veteranilor de plantare cu Tășu, și anume Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud” arată organizatorii, pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

Asociația Tășuleasa Social mai precizează că se va asigura transportul voluntarilor care vor lua parte la acțiune, o masă caldă, un ceai cald, ceva dulce, apă, sape, mănuși și puieți și nu vor lipsi surprizele.

Transport oferit de Tășuleasa Social din orașele Cluj, Bistrița și Mureș.

  • Plecare din Bistrița: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din fața Palatului de Justiție Bistrița;
  • Plecare din Cluj: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din parcarea Sălii Sporturilor ”Horia Demian”;
  • Plecare din Mureș: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din parcarea din spatele Teatrului Național” mai arată organizatorii.

Acțiunea de plantare va începe la ora 10:00, masa de prânz va fi la ora 14:00, iar întoarcere spre casă la ora 16:00. Cei care doresc să se înscrie o pot face AICI și ar trebui să se grăbească pentru că locurile sunt limitate, fiind așteptați să se înscrie un număr maxim de 1.400 de voluntari. Voluntarii sub 16 ani trebuie să prezinte un document privind consimțământul unui tutore.

Locurile în autocare vor fi disponibile în funcție de numărul de înscriși pe listă, deci vă rugăm să specificați cu atenție orașul din care veți lua transportul asigurat de Tășuleasa Social. Persoanele care s-au înscris anul trecut și nu s-au prezentat, nu vor avea dreptul la participare la această împădurire. Cei care se vor înscrie și nu se vor prezenta, nu vor avea dreptul la următoare împădurire. Luăm aceste măsuri deoarece Tășuleasa Social suportă cheltuieli care sunt irecuperabile, costurile fiecărui voluntar înscris fiind acoperite de noi indiferent de prezența acestuia la plantare” au mai precizat reprezentanții Tășuleasa Social.

 

8 bookmark
0 notes
310 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.