Tavi, jandarmul bistrițean diagnosticat cu COVID-19, împlinește 30 de ani. Colegii i-au făcut o surpriză

 -  -  1190


”La mulți ani, Tavi! Să te faci bine cât mai repede și să te întorci sănătos în mijlocul nostru!“, i-au transmis colegii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud lui Tavi, jandarmul care a fost diagnosticat cu COVID-19.

Astăzi, jandarmul bistrițean împlinește 30 de ani, însă, pentru că nu poate sărbători așa cum se cuvine, fiind internat la Spitalul Județean de Uregnță Bistrița, colegii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud s-au gândit la el și i-au făcut o supriză: i-au dus tort la spital.

Nu am uitat că este aniversarea ta: îți dorim multă sănătate și ne-am gândit ca măcar astăzi să îți transmitem să ai încredere că totul va fi bine. Dorim atât cât putem, de la distanță să îți facem ziua mai frumoasă!“, a mai transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Din fericire, starea jandarmului este bună, iar colegii săi sperăm ca în cel mai scurt timp să fie din nou prezent în mijlocul lor.

Tavi este unul dintre cei aproape 40 de angajați din instituțiile publice din Bistrița-Năsăud care au fost diagnosticați cu temutul virus.

"La mulți ani, Tavi! Să te faci bine cât mai repede și să te întorci sănătos in mijlocul nostru!" – acesta este mesajul…

Publicată de Jandarmeria Bistrita pe Vineri, 1 mai 2020

FOTO: Jandarmeria Bistrița

0 notes
315 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *