Temperaturile ridicate nu mai permit funcționarea Pârtiei de schi Cocoș. Începând de astăzi e închisă

 -  -  4381


Pârtia de schi Cocoș din Complexul Wonderland se închide din nou, din cauza temperaturilor ridicate care nu mai permit funcționarea. Pârtia a fost redeschisă luni și a funcționat doar trei ore, în nocturnă.

Ca urmare a temperaturilor ridicate și a precipitațiilor, Pârtia Cocoș se închide începând de astăzi 29.01.2019 și urmează să fie redeschisă de îndată ce starea vremii va permite funcționarea ei în bune condiții.  Îi asigurăm pe iubitorii sporturilor de iarnă că rămânem în continuare pregătiți cu utilajele și personalul care deservește pârtia și vom acționa în așa fel încât să o redeschidem de îndată ce acest lucru va fi posibil” anunță Primăria Bistrița.

Potrivit prognozei meteorologilor, vremea se va încălzi în perioada următoare.

În Transilvania, regimul mediu al temperaturii aerului se va caracteriza prin valori apropiate de cele climatologic normale în prima şi ultima parte a perioadei de prognoză, respectiv între 28 ianuarie – 1 februarie şi 6 – 10 februarie, când maximele diurne se vor situa, în medie, între 2 şi 6 grade. În intervalul 2 – 5 februarie, un proces de încălzire va determina o vreme deosebit de caldă pentru debutul lunii februarie, astfel încât mediile maximelor termice se vor încadra între 8 şi 12 grade, la scara întregii regiuni. Regimul termic nocturn va avea o evoluţie asemănătoare, urmând a se înregistra minime situate, în general, între -6 şi -1 grad, exceptând intervalul 3 – 5 februarie, când media regională a valorilor nocturne va fi mai ridicată şi se va concretiza prin temperaturi situate între 0 şi 2 grade. Probabilitatea pentru precipitaţii este ridicată pe tot parcursul intervalului de referinţă, dar mai ales între 29 şi 31 ianuarie” arată prognoza meteorologică.

4 bookmark
0 notes
106 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.