Teofil Cioarbă este noul prefect al județului Bistrița-Năsăud. Guvernul a aprobat propunerea PSD pentru această funcție

 -  - 


Propunerea PSD Bistrița-Năsăud pentru funcţia de prefect al judeţului a fost aprobată de Guvern, astfel că persoana care va ocupa această funcție este Teofil Cioarbă. 

În ședința de marți, Executivul a aprobat cererea fostului prefect, Mica Oprea, de eliberare din funcție începând cu data de 1 februarie și l-a numit pe Teofil Cioabă pe postul rămas vacant.

”‘Sunt doi prefecţi care au fost schimbaţi. Sunt două hotărâri de guvern care vizează eliberarea din funcţie a prefecţilor din Bistriţa-Năsăud şi Galaţi, respectiv alte două hotărâri de guvern care vizează numiri de prefecţi în cele două judeţe. Noii prefecţii, domnul Cioarbă Teofil Iulian la Bistriţa-Năsăud şi domnul Gavril Claudiu Sorin, prefect al judeţului Galaţi’, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

Teofil Cioarbă are 43 de ani şi vreme de nouă ani a ocupat funcţia de director economic în cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Noul prefect urmează să depună jurământul și să preia în mod oficial atribuțiile noii funcții.

Mica Oprea și-a anunțat demisia din funcția de prefect. ”În întreaga mea carieră profesională am avut ca prioritate cetățeanul și interesul lui”

Vizualizări 1,285 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.