Ultimele noutati

TeraPlast a ajutat la refacerea acoperișului școlii din localitatea Mogoșeni

Grupul TeraPlast a venit în ajutorul elevilor și profesorilor de la Școala Primară Mogoșeni, comuna Nimigea, județul Bistrița-Năsăud, cu o donație de materiale necesare pentru reparația acoperișului școlii, afectat în urma furtunii din 17 septembrie.

Fenomenele meteo extreme de la mijlocul lunii septembrie au provocat pagube materiale semnificative la aceasta școală, avariind serios acoperișul instituției.

Pentru a contribui la repararea școlii, TeraPlast a livrat 500 mp de tablă Wetterbest, pentru refacerea acoperișului. La aceasta s-au adăugat parazăpezi, precum și accesorii pentru montaj. Proiectul de reparație al acoperișului a fost finalizat cu succes.

Ne bucurăm că am putut oferi elevilor de la Școala Primară din Mogoșeni posibilitatea de a reveni la școală în cele mai bune condiții după furtuna care a afectat o bună parte din țară. Această donație este o dovadă în plus a angajamentului asumat de Grupul TeraPlast de a se implica în procese de reabilitare și de a oferi produse și sisteme din domeniul construcțiilor. Este un gest firesc pe care îl facem în preocuparea noastră permanentă de a identifica soluții pentru oameni și pentru mediul în care trăim, fiind gata să venim cu acțiuni concrete ca să susținem comunitatea” a declarat Mirela Pop, director general TeraPlast.

Țigla Wetterbest, utilizată la repararea acoperișului școlii, este produsă de firma Depaco, care face parte din Grupul Teraplast.
Caricatură

Ziar de Bistrita