Din Bistrita

Testarea angajaților de la Ambulanță s-a încheiat. Au mai sosit încă 34 de rezultate

 -  - 


Vești bune pentru 34 de angajați ai Seviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, fiind vorba despre angajații cărora le-au fost recoltate probe în vederea testării COVID-19. Rezultatele în toate aceste cazuri sunt negative.

”În data de 4 mai au mai fost recoltate probe de la 34 de persoane din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, probe ce au intrat în lucru în cursul zilei de marți, 5 mai. Toate rezultatele sunt negative”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

În total, 67 de angajați ai SAJ Bistrița-Năsăud au fost testați COVID-19, după ce o asistentă din cadrul unității a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Dintre cele 67 de probe prelevate, doar două au fost pozitive, restul de 65 fiind negative.

ACTUALIZARE

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a anunțat că a analizat situația de la Serviciul de Ambulanță și, dat fiind faptul că au fost înregistrate doar două rezultate pozitive, nu sunt necesare alte intervenții.

”Am primit cu ușurare rezultatele testelor făcute în laboratorul RT PCR personalului Serviciului de Ambulanță Bistrița-Năsăud, după nefericitul eveniment al îmbolnăvirii doamnei asistente. Cele două noi rezultate pozitive din 65 de teste efectuate în rândul personalului uneia dintre instituțiile din prima linie a luptei Covid 19 nu pun probleme majore și nici nu mai pun în discuție un eventual plan B, așa cum aveam pregătit în CJSU. Tuturor angajaților SAJ B-N le mulțumesc pentru forța, determinarea și spiritul de sacrificiu cu care-și fac meseria în asemenea vremuri și îi rog să rămână vigilenți și atenți la măsurile de protecție și autoprotecție personală”, a transmis Stelian Dolha.

19 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.