Tibi Ușeriu, din nou acasă: ”Lucrez la recuperare și reconfigurări ale traseului meu viitor!”

 -  -  10435Ultramaratonistul Tibi Ușeriu, cel care a fost obligat de organizatori să părăsească, din cauza unor probleme medicale, una dintre cele mai dificile competiții – Yukon Arctic Ultra, a revenit acasă, iar printr-un mesaj postat pe pagina personală de pe o rețea de socializare a vorbit despre starea sa de sănătate și despre experiența de care a avut parte în Canada.

”Prieteni, vă mulțumesc și vă sunt recunoscător pentru gândurile și mesajele voastre de încurajare. Citindu-le, am trecut ceva mai ușor peste aceste zile de frustrare și durere, mai puțin plăcute decât mi-aș fi dorit. M-am repatriat miraculos cu toate degetele la purtător și sper să rămână și pe mai departe la locul lor” a scris Tibi Ușeriu pe Facebook.

Pe perioada spitalizării sale, Tibi Ușeriu a fost vizitat de o familie de români stabilită în Whitehorse. ”Nu pot să nu amintesc aici de vizita neașteptat de plăcută a unei familii de români din Whitehorse. M-au răsfățat la spital ca pe un copil, mi-au adus de toate și m-au ajutat cu bagajele până la aeroport. Atenția lor m-a emoționat, așa că vreau să mulțumesc public familiei Botca, pe care nu mă așteptam să-i găsesc stabiliți tocmai într-un ținut sălbatic cum e Yukon” a mai adăugat ultramaratonistul.

Tibi Ușeriu a revenit acasă, unde continuă recuperarea. ”Sunt acasă acum între ai mei de la Tășuleasa și lucrez la recuperare și reconfigurări ale traseului meu viitor. Aștept să mă întorc cât de curând la lucrurile pe care le iubesc și pe care va trebui să le iau din nou și din nou, de la capăt, până la capăt. Să ne vedem cu bine umblând pe Via Transilvanica, veseli și sănătoși. Și de ce nu, chiar alergând la vară pe Via Maria Theresia. Drumul cel bun ne stă mereu înainte” a mai precizat sportivul.

Acesta a ținut să le mulțumească și celor care au ales să susțină proiectul Via Transilvanica, care l-a determinat pe Tibi Ușeriu să se înscrie la cursa Yukon Arctic Ultra.

Le mulțumesc și celor care au decis să se implice în donații pentru drumul nostru, al tuturor, drumul viitorului centenar – Via Transilvanica. Acest angajament de maximă anduranță e un mod de afirmare a ideii că doar împreună putem fi puternici” a mai transmis Tibi Ușeriu.

 

10 bookmark
0 notes
160 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.