Ultimele noutati

Flagrant în Ilva Mică! I-au prins cu țigări de contrabandă de pe Ucraina!

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acțiune de prindere în flagrant și au efectuat 4 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane, bănuite de contrabandă.

La data de 9 martie, în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au prins în flagrant delict un bărbat, de 33 ani, din Slobozia Sucevei, județul Suceava și o femeie, de 43 ani, din Ilva Mică, în timp ce transportau țigarete, pe raza localității Ilva Mică. Față de sucevean s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore. Cei doi, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Peste 14 000 de țigarete, de proveniență ucraineană au fost ridicate și două persoane au fost reținute de polițiștii bistrițeni.
Asupra bărbatului, polițiștii au găsit 3000 de țigarete, de proveniență ucraineană, iar în urma verificării împrejurimilor, au mai fost identificate 11 000 de țigarete, de aceeași proveniență, ascunse într-o magazie.

tigari1

tigari4

 

 

 

 

 

 

Pentru documentarea întregii activități infracționale, în cursul aceleiași zile, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale au efectuat 4 percheziții domiciliare, ocazie cu care au fost descoperite 740 de țigarete, de proveniență ucraineană.

Cercetările continuă de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Caricatură

Ziar de Bistrita