Timp de 5 zile, polițiștii desfășoară o acțiune pe linie silvică pe raza județului Bistrița-Năsăud

 -  -  11315


 

 

Începând de astăzi, polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol desfășoară, timp de 5 zile, o acțiune, pe raza județului Bistrița-Năsăud, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din fondul forestier național.

De asemenea, polițiștii verifică și respectarea dispozițiilor legale de agenții economici pe linia achiziției, depozitării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase.

Acțiunea, ce are loc în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2019, vizează verificarea a 3 ocoale silvice, precum și verificarea activităților desfășurate de 9 agenți economici”, arată Poliția Română, într-un comunicat de presă.

La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Mureș, Suceava și Vrancea.

De asemenea, se acționează în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor – gărzile forestiere Brașov, Cluj, Oradea, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava și Timișoara.

FOTO: Poliția Română

 

1 notes
440 views
bookmark icon

One thought on “Timp de 5 zile, polițiștii desfășoară o acțiune pe linie silvică pe raza județului Bistrița-Năsăud

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *