Tineri din Ilva Mică și Prundu Bârgăului, bănuiți că au furat combustibil din rezervoarele unor autoutilitare și utilaje

 -  -  1280


Șase tineri bănuiți de furturi de combustibil au fost identificați de polițiști, cinci dintre aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

”Ieri, 10 martie, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate în mai multe dosare penale de furt de combustibil, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au documentat activitatea infracțională a șase persoane, bănuite de comiterea faptelor. Este vorba despre patru tineri cu vârste cuprinse între 18-20 de ani, din Prundu Bârgăului și 2 tineri, ambii de 20 de ani, din Ilva Mică. Cinci dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că tinerii ar închiriat autoturisme pe care ulterior le-ar fi folosit pentru a sustrage combustibil din rezervoarele unor autoutilitare și utilaje, parcate pe raza localităților Susenii Bârgăului, Colibița și Bistrița Bârgăului. Cinci dintre furturi au fost comise în perioada februarie-martie 2021 și unul în octombrie 2020, fiind sustrași în total aproximativ 620 de litri de combustibil”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Doi dintre tinerii bănuiți de furturi, ambii din Prundu Bârgăului, sunt cercetați și pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența unor substanțe psihoactive. Aceștia au fost prezentați Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestora.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora și recuperării în totalitate a prejudiciului.

0 notes
405 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *