Tineri din Poienile Zagrei, cercetați pentru distrugere după ce au spart oglinda unui autoturism și i-au tăiat un cauciuc

 -  -  1386


Doi tineri din localitatea Poienile Zagrei sunt cercetați pentru distrugere, aceștia fiind bănuiți că au spart oglinda unui autoturism și i-au tăiat un cauciuc.

O femeie a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a reclamat faptul că doi tineri i-au provocat pagube după ce i-au vandalizat mașina. 

”La data de 3 februarie, ora 23.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin 112, de către o femeie din Poienile Zagrei, cu privire la faptul că două persoane au tăiat un cauciuc al mașinii sale. În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au identificat doi tineri de 18 și 16 ani, ambii din Poienile Zagrei și au stabilit faptul că, în aceeași seară, cei doi ar fi spart oglinda și ar fi tăiat una dintre anvelopele autoturismului în cauză, care era parcat pe raza localității, în apropierea unei locuințe”, spun reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

914030cookie-checkTineri din Poienile Zagrei, cercetați pentru distrugere după ce au spart oglinda unui autoturism și i-au tăiat un cauciuc
0 notes
511 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.