Tineri din Prundu Bârgăului și Lunca Ilvei, prinși la volanul unor mașini fără a deține permise de conducere

 -  -  1085


Doi tineri, unul din Prundu Bârgăului și altul din Lunca Ilvei, au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme fără să dețină permise de conducere. Ambii sunt acum cercetați de oamenii legii.

Potrivit polițiștilor, unul dintre tineri a fost depistat în timp ce conducea o mașină pe DN 17, prin localitatea Prundu Bârgăului.

”La data de 13 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu-Bârgăului, au depistat în flagrant pe Drumul Naţional 17, în Prundu Bârgăului, un tânăr în vârstă de 19 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Ulterior, a reieşit faptul că maşina i-ar fi fost încredinţată de o altă persoană din aceeaşi localitate. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, urmând a se stabili toate aspectele săvârşirii faptei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cel de-al doilea tânăr prins la volan fără permis a fost depistat pe o stradă din orașul Sângeorz-Băi.

”La data de 12 ianuarie, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi, desfăşurând activităţi de supraveghere şi control al traficului, au oprit pentru control un şofer în vârstă de 23 de ani din Lunca Ilvei. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. În cauză se efectuează cercetări de către Poliţia oraşului Sângeorz-Băi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se mai arată în același comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

0 notes
210 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *