Ultimele noutati

Tinerii, invitați la o acțiune de ecologizare a Pădurii Schullerwald

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani să se înscrie pentru a participa la proiectul ECO-NATURA, proiect de ecologizare ce se va desfășura în Pădurea Schullerwald.

Prin acest proiect ne propunem să creştem gradul de participare a tinerilor la viaţa comunităţii, sub toate aspectele ei. Astfel pentru înfrumuseţarea oraşului în care trăiesc, tinerii participanţi, vor avea posibilitatea să partcipe la o acţiune de ecologizare” precizează reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud.

La acest proiect vor participa 100 de tineri  care pot fi însoțiți de cadre didactice sau reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale pentru tineret dn județ. Participanților li se vor pune la dispoziție toate materialele necesare ecologizării. Acțiunea va avea loc la data de 26 octombrie. Persoanele interesate se pot înscrie începând de astăzi, până pe 20 octombrie la adresa de e-mail djstbistritanasaud@mts.ro menționând datele de contact.
Caricatură

Ziar de Bistrita