Economic

Tinerii patroni se unesc într-o asociație „de Bistrița!” PSD-iștii au cuplat la idee și vor să-i ajute (dezinteresați, cică)!

 -  - 


Afaceriștii locali s-au întâlnit la Restaurant Terra pentru a dezbate principalele probleme cu care se confruntă pe plan local. Asociația Regio Trust Education Bistrita și Business Academy au fost organizatorii acestei întruniri cu scopul principal de organizare a tinerilor antreprenori.

Artizanii acestei întruniri:

Vasile Nicolae Lupșa, om de afaceri – a susținut un discurs pe teme de networking.
Adrian Solcan – a vorbit despre comunicare
Ion Bradea – a vorbit despre marketing.

 

 

Discuții libere , despre afaceri și viitor!

Patronii invitați s-au prezentat și au avut discursuri în care au amintit despre domeniul în care activează și despre perspectivele lor.  Prin aceste întâlniri, afaceriștii locali vor să pună bazele unei colaborări de durată și să găsească soluții de dezvoltare a mediului de afaceri din Bistrița.

 

Despre PSD-iștii infiltrați între patroni!

Din partea PSD s-au infiltrat mai multe persoane, cu scopul de a sprijini mișcarea civică ce se formează încet-încet. Dincolo de interesul electoral, reprezentanții PSD au promis sprijin deplin în activitățile ce vor urma.

Va fi interesant de urmărit modul în care tinerii patroni vor reuși să se unească la nivel local și e de văzut cum vor reuși să-și aplice ideile și inițiativele…

 

 

29 views
bookmark icon

One thought on “Tinerii patroni se unesc într-o asociație „de Bistrița!” PSD-iștii au cuplat la idee și vor să-i ajute (dezinteresați, cică)!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.