FOTO: Vezi ce FAIN a fost la Târlișua: super SHOW de off-road și concurs de cai! Asociația Tinutul Haiducilor a fost la înălțime!

 -  -  1532


Ținutul Haiducilor a fost la înălțime în acest weekend! Asociația Ținutul Haiducilor a organizat un eveniment de promovare a zonei de la poalele Munților Țibleș, prin 2 evenimente de amploare: un concurs de off-road și un concurs de frumusețe pentru cai.

 

Concursul de off-road a avut un traseu spectaculos, cu o serie de obstacole de dificultate ridicată. Prin traseele concepute de organizatori, spectatorii au admirat show-ul vehiculelor de off-road. Prin astfel de evenimente,  zona Târlișua devine un punct de reper în țară pentru sporturi extreme, deoarece oferă un cadru natural aparte.

 

Duminică a avut loc un concurs de CAI, cu probe de tracțiune și de FRUMUSEȚE !

Duminică 17 august a avut loc un concurs de CAI, cu probe de tracțiune : simplu și dublu. În cadrul competiției spectatorii au putut admira câteva exemplare superbe de cai, dar și o probă de tracțiune care a impresionat publicul.

Mulțumiri SPONSORILOR!

Evenimentele de la Târlișua au fost coordonate de Valentina Bălăjan, care în calitate de președinte al asociației transmite mulțumiri sponsorilor care au finanțat ediția din acest an:

SC. Miron construct
SC. Milutu
SC. Metrem
SC. Unic Flor Mark
SC. Danyani euro trans
SC. Badoc
SC. Daema
Rus Razvan
Pensinea Cleja
SC: Latino Expres
SC: Gaby si Ghita Trans
So-Moto Racing
SC. Metrem
SC. Ghiocelul ProdCom
SC. Fred Trans.


 

“Sus în Dealul Șpanului”, super-eveniment organizatd e Primăria Târlișua în 24 – 25 august!

În perioada 24-25 August, cu susținerea și implicarea primarului Purja Vlăduț, va fi organizat un festival de mare amploare într-o locație superbă a comunei Târlișua “Sus în dealul Șpanului”, mai exact la granița dintre Județele Bistrița-Năsăud și Maramureș.


Iubitorii de natură pot veni cu cortul sau rulota la festivalul din 24-25 August din Dealul Șpanului deoarece va fi pus la dispoziție în ambele locații teren pentru camping.

Asociatia Tinutul Haiducilor Târlișua – o asociație de promovare care pune umărul la dezvoltarea turismului!

Tinutul Haiducilor Tarlisua este o asociatie alcatuita din tineri care se implica si organizeaza evenimente pentru a promova dezvoltarea turimsului montan, imbunatatirea nivelului de trai si a educatiei in mediul rural.

 

0 notes
657 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *