În acest weekend începe show-ul de la Târlișua! Program, probe, condiții, tot ce trebuie să știi despre super-concursurile de off-road și de CAI: tracțiune și frumusețe!

 -  -  2514


Super-show la Târlișua, în acest weekend! Asociația Ținutul Haiducilor organizează un concurs de off-road, aflat la a doua ediție.

 

Asociația  Ținutul Haiducilor, reprezentată de Valentina Bălăjan a finalizat programul ediției din acest an.Înscrierile se fac începând cu ora 09:00 iar probele vor începe în jurul orei 11:00. Pentru ambele concursuri se oferă diplome, cupe și premii atractive.

Pentru concursul de OFF-ROAD KIDS, vom avea un traseu special unde pasionații cu vârste între 8 și 14 ani pot fi înscriși de către părinți. Vor putea concura cu MOTO sau ATV. Echipamentul de protecție este obligatoriu.

Pentru categoriile de seniori vor fi:

– OFF-ROAD MOTO
– OFF-ROAD QUAD-ATV
– OFF-ROAD OPEN
– OFF-ROAD EXTREM .

Organizatorii asigură transport spre zona de concurs! Două autocare vor pleca din Gara Beclean și vor transporta GRATIS!

Persoanele din localitățile învecinate care doresc să fie prezente la evenimente beneficiază de transport GRATUIT! În datele 17-18 August, firma Milutu Tour va pune la dispoziție două  autocare. Plecarea se face la ora 09:00 din gara Beclean spre Târlisua iar întoarcerea la ora 16:00.

Pentru detalii si programări contactați-ne la numărul de telefon: 0784.954.833.

 

Duminică va avea loc un concurs de CAI, cu probe de tracțiune și de FRUMUSEȚE !

Duminică 17 august va avea loc un concurs de CAI, cu probe de tracțiune : simplu și dublu. Înscrierile se fac de la ora 8 iar concursul va începe de la ora 10. În cadrul competiției va avea loc și un concurs de frumusețe pentru desemnarea celor mai frumoase exemplare.

Persoană de contact: Levi Barta: 0746.429.677.

Hai în Dealul Șpanului la un super-spectacol organizat de Primăria Târlișua în 24-35 august! Artista DELIA va susține un super-spectacol în aer liber!

În perioada 24-25 August, cu susținerea și implicarea primarului Purja Vlădut, va fi organizat un festival de mare amploare într-o locație superbă a comunei Târlisua „Sus în Dealul Șpanului ” mai exact la granița dintre județele Bistrița Năsăud și Maramureș. Pe lânga marii artiști de muzică dance si populara, atmosfera va fi întreținută de grupul războinicilor GetoDaci de la Jibou, avându-l căpetenie pe Doru Meseșan.

 

Iubitorii de natură pot veni cu cortul sau rulota atât la concursurile din 17- 18 August cât  și la festivalul din 24-25 August din Dealul Șpanului  deoarece va fi pus la dispoziție în ambele locații  teren pentru camping.

Muzica, focul de tabăra, ceaunelor încinse și buna dispoziție nu vor lipsi. Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: (0784) 954 833.

Valentina Bălăjan s-a implicat în organizare concursurilor din acest weekend și speră că prin astfel de evenimente, Asociația Ținutul Haiducilor să promoveze zona turistică Târlișua, o zonă superbă aflată la poalele Munților Țibleș!

 

0 notes
1639 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *