Ultimele noutati

Toamna bucatelor de la Jupânu, între 13 și 15 octombrie, pe pietonalul Liviu Rebreanu

Cea de-a X-a ediție a Festivalului ”Toamna bucatelor de la Jupânu” va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, între  13 și 15 octombrie, pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița.

Asociația Agro-Invest, organizatorul evenimentul promite că și anul acesta, Jupânu’ va transforma pietonalul, timp de trei zile, în raiul gurmanzilor.

 

 

 

 

 

 

Bucate alese, purceluș și berbecuț la proțap, grătare sfârâitoare și bunătăți de toate felurile și pentru toate gusturile vor putea fi savurate pe muzica celor mai îndrăgiți interpreți de muzică populară. Printre invitații de marcă se numără Cornelia și Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu, Dumitru Fărcaș, Matilda Pascal Cojocarița și Ștefan Cigu,Felix Gălan și Ioan Dordoi.

Nici concursurile cu premii cu care bistrițenii deja s-au obișnuit nu vor lipsi anul acesta. Se vor acorda premii de fidelitate pentru cei care au cumpărat produse de la Jupânu și au participat la promoții. Duminică, 15 octombrie va avea loc și marea tombolă a campaniei ”Jupâneii norocoși”.

Aşadar, fie că vă plac mezelurile de calitate, ţuica, vinul sau berea, că iubiţi muzica bună şi distracţia, nu aveţi niciun motiv să lipsiţi de la „Toamna bucatelor de la Jupânu”.

Foto: arhivă
Caricatură

Ziar de Bistrita