Todea revine, dar degeaba. Moldovan are majoritatea în Consiliul Județean și defilează de 4 ani!

Ștefan Todea a câștigat bătălia cu Consiliul Județean. După 3 ani de procese, fostul președinte al PP-DD intră din nou la masa consilierilor județeni. Curtea de Apel Cluj a menținut decizia Tribunalului BN  și a decis re-punerea pe funcție a consilierului județean ales pe listele PP-DD. Ciprian Breșfelean, cel care i-a luat locul va fi out de la masa aleșilor.

Ștefan Todea prinde ultimele 6 luni de mandat a lui Moldovan, dar revenirea sa nu contează în ecuația majorității actuale, fidele președintelui CJ.

Vasile Negrușeri a trecut de partea puterii și se declară independent, iar consilierii PP-DD au trecut la P.S.D odată cu ordonanța lui Dragnea. Dorin Popescu se declară pro-ALDE, în timp ce opoziția liberală e non-combat.

 

 

 

 

 

Radu Moldovan a condus detașat primul său mandat de președinte al Consiliului Județean și în consecință votul lui Todea reprezintă mai degrabă o răbufnire de orgoliu sau o revenire în politcă în perspectiva viitoarelor alegeri.

Conform prerogativelor, Radu Moldovan poate retrage de pe ordinea de zi acest proiect și prelungi astfel agonia lui Todea, cel care vreme de 3 ani a bătut holurile tribunalelor, în căutarea dreptății….
Caricatură

Ziar de Bistrita