Toni Cârcu va fi înmormântat în localitatea natală – Rebrișoara. Pe 23 ianuarie, toți cei care l-au cunoscut pot să îl conducă pe ultimul drum

 -  -  41


Familia Ancăi Cârcu se pregătește de înmormântare. În ultima perioadă s-au făcut toate demersurile necesare pentru a putea aduce trupul neînsuflețit al lui Toni Cârcu în țară, întrucât familia și-a dorit ca înmormântarea să aibă loc în Rebrișoara – localitatea natală a tânărului de doar 36 de ani, care și-a pierdut viața într-un mod tragic.

Anca Cârcu a postat pe pagina personală de pe o rețea de socializare un mesaj în care anunță că înmormântarea fratelui său va avea loc pe data de 23 ianuarie, în Rebrișoara, iar toți cei care vor să îi aducă un ultimul omagiu celui care a fost Toni Cârcu vor putea participa la slujba de înmormântare.

”În data de 20 ianuarie, sicriul fratelui meu va ajunge la aeroportul Cluj. Va fi depus la Capela Bisericii din Rebrișoara … Înmormântarea va avea loc marți, 23 ianuarie, la Cimitirul din Rebrişoara” a precizat Anca Cârcu.

Fratele Ancăi Cârcu a decedat într-un tragic accident de mașină petrecut înainte de Crăciun în Palma de Mallorca, Spania.

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 21 decembrie, iar potrivit presei spaniole, Toni Cârcu (36 de ani) ar fi intrat cu viteză într-un sens giratoriu de pe o șosea ce trecea deasupra autostrăzii Andratx și a lovit parapeții de protecție pe care i-a rupt, iar ulterior, s-a răsturnat cu mașina marca Mitsubishi pe autostradă. La sosirea echipajelor de prim ajutor, medicii nu au reușit să facă nimic pentru șofer, rănile suferite de acesta fiind incompatibile cu viața astfel că a fost constatat decesul.

4 bookmark
1 notes
294 views
bookmark icon

One thought on “Toni Cârcu va fi înmormântat în localitatea natală – Rebrișoara. Pe 23 ianuarie, toți cei care l-au cunoscut pot să îl conducă pe ultimul drum

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.