Top 5 salarii brute din Spitalul Județean de Urgență Bistrița! Există situații în care aceste venituri depășesc suma de 10.000 de euro

 -  -  6130


Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bistrița a dat publicității lista cu veniturile salariale brute și nete ale angajaților unității medicale, așa cum prevede Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Astfel, pentru a asigura transparența veniturilor salariale, unitatea medicală a publicat lista veniturilor lunare ale angajaților, dar trebuie precizat că aceasta nu conține numele angajaților, ci doar salariile diferențiate pe secții, funcții și gradații.

Potrivit documentului dat publicității de SJU Bistrița, cel mai mare salariu brut din cadrul unității medicale depășește 10.000 de euro. Mai exact, pe primul loc într-un top al salariilor din SJU Bistrița se situează un venit BRUT de 52.472 lei (30.696 lei – venit NET). Acesta este câștigat de un medic primar de Medicină Legală și Anatomie Patologică din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală.

Pe locul 2 în clasamentul privind salariile din SJU Bistrița se află un alt venit brut de 51.768 lei (30.284 lei- venit net), salariu ce aparține tot unui medic primar de Medicină Legală și Anatomie Patologică din cadrul Serviciului de Medicină Legală.

Pe locul 3 în clasament se află un venit brut de 39.110 lei (22.885 lei – venit net), care aparține unui medic primar UPU – ATI din cadrul Secției de Anestezie ș Terapie Intensivă.

Locurile 4 și 5 sunt ocupate de venituri brute de 38.265 lei (22.392 lei – venit net) și 38.218 lei (22.363 lei – venit net). Aceste venituri aparțin unor medici primari din cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU – SMURD).

În prezent, acestea sunt cele mai mari venituri din Spitalul Județean de Urgență Bistrița, însă, pe lângă acestea, mai există și alte salarii brute cu valori mai mari de 20.000 de lei.

Lista cu toate veniturile salariale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița poate fi consultată AICI.

Potrivit legii 153/2017, toate autoritățile și instituțiile publice trebuie să publice o listă a tuturor funcțiilor din autoritățile sau instituțiile publice respective ce intră în categoria personalului plătit din fonduri publice, cu salariul de bază, baza de calcul, valoarea anuală a voucherelor de vacanță, valoarea anuală a indemnizației de hrană, orice alte drepturi.

0 notes
5255 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *