Începe REVOLUȚIA? Vezi TOP-ul străzilor asfaltate și-apoi sparte în ultimii 4 ani! Cel mai bun primar din țară dă autorizație “de spart” și pe urmă dă vina pe alții! DISTRIBUIȚI!

Prin lipsa de sincronizare și prioritizare a investițiilor se risipesc anual o grămadă de bani publici, iar locuitorii se simt sfidați de administrația incompetentă care conduce orașul de 8 ani încoace. Deja s-a creat un fenomen la nivelul Bistriței, ca străzile recepționate să fie sparte la scurt timp pentru lucrări la rețelele de utilități.

Acum 2 ani, o mare parte din străzile din Bistrița au fost sparte pentru înlocuirea conductelor de apă (program ce făcea parte prin master-planul de apă-canal). În unele cartiere ale Bistriței, aceste lucrări au avut loc la câteva luni după reabiltarea și modernizarea parcărilor de reședință.

Vrăjeală de campanie! Crețu zice că e sabotat de firma de gaz care a săpat Ștefanul. Păi, DE CE a asfaltat întreg cartierul acum 2 ani ?

Fenomenul persistă și în prag de campanie, cartierul Ștefan cel  Mare a fost distrus pentru lucrări la rețelele de gaz. Asta după ce Primăria Bistrița a asfaltat întreg cartierul în urmă cu 2 ani. Deși Crețu a emis autorizație de construcție și are toate pârghiile pentru a controla și verifica astfel de lucrări, în cele din urmă acesta a găsit scuze puerile:

 

“Încă nu m-am dumirit dacă este sabotaj, reavoință, neștiință, neputință sau incompetență! Am constatat că, indiferent cât ne întâlnim toți cei implicați (municipalitate, operatori de utilități, firme care execută lucrări etc.) și ne facem cunoscute reciproc planurile de intervenții în oraș, unii continuă să își bată joc de munca noastră și de nervii bistrițenilor, uitând toate planificările făcute. Foarte multe străzi din oraș, reabilitate de primărie sau care erau în stare bună și nu necesitau intervenții de urgență, arată ca după bombardament dintr-un singur motiv: cei care au făcut lucrări de investiții în utilități au uitat să repare după ei. Asta, în ciuda faptului că TOȚI au obligația să aducă zona de intervenție la starea inițială” este mesajul cu care Ovidiu Crețu se lamentează pe facebook. 

Ziar de Bistrița vă prezintă o listă cu o parte din străzile distruse și asfaltate după intervenții la rețelele de utilități: str. Mihai Viteazu, str. Ștefan cel Mare, str. Tudor Vladimirescu str. Codrișor str. Ghinzii str Mărășești plus multe altele.

d9

p21

 

 

 

 

 

 

 

 

r6

r9

s44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografiile de mai sus atestă că fenomenul “Ștefan cel Mare” nu e un caz izolat și că străzile asfaltate și sparte imediat după recepție a devenit normalitate. În mandatele lui Crețu NU există sincorizare la acest capitol, lucru care generează costuri suplimentare și provoacă indignarea cetățenilor care contribuie la bugetul local.

Citește și:

r4-4002 (1)VIDEO: Vecinii i-au pus la punct. “Ștefanul” e BOMBARDAT și au tupeu să ceară voturi. Vai și-amar de capul lor!

https://www.ziardebistrita.ro/varza-a-la-cretu/
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita