”Topul Firmelor 2019” va fi prezentat de Iuliana Tudor, iar Direcția 5 și Hypnotique – Electric Violin Band vor întreține atmosfera la Gala din 24 octombrie

 -  -  1360


 

 

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud va recompensa și anul acesta cele mai bune firme și inițiative de afaceri din județ, printr-o sărbătoare a inovației și performanței în cadrul Topului județean al Firmelor 2019. Ediția din acest este programată pentru data de 24 octombrie și se va desfășura în saloanele Hotelului Metropolis.

La 24 octombrie, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud conferă distincțiile pentru firmele de top, în cadrul unei Gale festive, evenimentul fiind, în același timp, un prilej de a împărtăși exemple de succes pentru firmele care se vor naște și crește în anii următori, precum și un moment de relaxare, alături de Directia 5, Hypnotique – Electric Violin Band și prezentatorea Iuliana Tudor”, arată organizatorii evenimentului.

Potrivit Camerei de Comert și Industrie Bistrița-Năsăud, ”pentru anul 2019, in constructia clasamentului, s-au luat în considerare firmele care se încadrează din punct de vedere al criteriilor de valoare pe locurile 1-3 considerându-le ca fiind “firme de top”, într-un efort susținut de încurajare a unor practici de afaceri deosebite, dezvoltate de companii extraordinare care pot deveni exemple de bune practici pentru firmele care se vor naste și crește în anii următori”.

Criteriile utilizate la realizarea clasamentului sunt cifra de afaceri, profitul, rata profitului, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat, ele fiind calculate automat în baza datelor de bilant.

Ca în fiecare an, clasamentul se realizeaza pe șapte domenii mari de activitate Industrie; Cercetare – Dezvoltare si High Tech; Agricultura, Silvicultura si Pescuit; Constructii; Servicii; Comert si Turism.

Rezultatele clasamentului sunt publicate în “Catalogul Firmelor de Top 2019”.

0 notes
485 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *