Toți pacienții cu COVID-19 din secția de pe Alba Iulia au fost mutați în clădirea principală a SJU Bistrița. Care e situația actuală

 -  -  21102


Spitalul Județean de Urgență Bistrița a transferat toți pacienții din secția de pe strada Alba Iulia în clădirea principală a unității medicale, situată pe strada General Grigore Bălan.

Purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița, Camelia Strungari, a declarat că transferul pacienților din complexul spitalicesc de pe strada Alba Iulia în clădirea principală a unității medicale este încheiat de miercuri.

Astfel, potrivit ultimelor date, la SJU Bistrița sunt internați în acest moment 45 de pacienți cu COVID-19. Dintre aceștia, patru sunt în stare gravă, fiind internați în secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Reamintim că SJU Bistrița a fost nevoit să mute pacienții din clădirile de pe strada Alba Iulia într-o altă locație, deoarece complexul din această zonă face obiectul unui proiect de reabilitare energetică, finanțat din fonduri europene.

2 notes
227 views
bookmark icon

2 thoughts on “Toți pacienții cu COVID-19 din secția de pe Alba Iulia au fost mutați în clădirea principală a SJU Bistrița. Care e situația actuală

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *