Tradiționalul concurs de gătit gulaș, luna viitoare, în Pădurea Schullerwald. Înscrierile se fac până pe data de 5 mai

 -  -  1072


Primăria municipiului Bistriţa organizează pe data de 12 mai, în cadrul Maialului Bistriţean Maghiar, tradiţionalul concurs culinar de gătit gulaş dotat cu premii. Evenimentul, care se va desfăşura în Pădurea Schullerwald, se înscrie în calendarul acţiunilor organizate de municipiul Bistriţa şi se află la cea de-a şaptea ediţie.

Ca şi în anii precedenţi, Primăria Bistriţa va pune gratuit la dispoziţia fiecărei echipe participante:  spaţiul de desfăşurare al acţiunii, pavilion 3×3 ml, lemne de foc, 10 kgș carne porc/vită/oaie, 5 kg, cartofi, 5 kg, pâine – 4 buc. franzelă, șerveţele, tacâmuri, farfurii de unică folosinţă.

Municipalitatea va asigura montarea pavilioanelor şi va pune la dispoziţia participanţilor, gratuit, lemnele de foc şi două ingrediente de bază: carnea şi cartofii.

Concursul este deschis atât persoanelor fizice cât şi agenţilor economici, iar termenul limită de înscriere este până la data de 5 Mai 2018. Datorită condiţiilor de spaţiu şi dotare numărul participanţilor este limitat la 20, prin urmare, înscrierile se vor efectua în ordinea depunerii solicitării.

Condiţii de participare: deţinerea unui ceaun cu o capacitate de minim 20 de litri, asigurarea, din resurse proprii, a ingredientelor necesare pregătirii gulaşului, altele decât carnea şi cartofii, care vor fi asigurate de către municipalitate, distribuirea gratuită, la finalul competiţiei, a 30 de porţii persoanelor prezente la manifestare.

Pentru detalii suplimentare puteţi contacta Serviciul Turism, Sport, la numerele de telefon 0263-223 923, 0756 222 001. Persoană de contact, Ovidiu Bozbici – tel. 0784 453 035.

0 notes
197 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *