Trafic blocat pe DN 17, în Rusu Bârgăului, în urma unui accident rutier

 -  -  1259


Traficul rutier pe DN 17 este complet blocat, luni, din cauza unui accident rutier produs pe raza localității Rusu Bârgăului, în care au fost implicate două autoturisme, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. Una dintre mașini s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului intervine Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, în accident fiind implicate trei persoane.

Pompierii au găsit la locul accidentului trei victime conștiente. O victimă în vârstă de aproximativ 24 de ani prezenta dureri în piept, fractură membru inferior stâng și excoriații. A fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte două victime au refuzat transportul la spital”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier, intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Circulația este blocată pe ambele sensuri ale DN 17.

ACTUALIZARE

În urma cercetărilor, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit că ”un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani din Mijlocenii Bârgăului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 39 de ani din Rusu Bârgăului”.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat.

Șoferița a fost testă cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, testarea în cazul tânărului nefiind posibilă. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea modului și cauzelor producerii evenimentului rutier.

0 notes
384 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *