Trafic restricționat pe câteva străzi din Bistrița, luni, 11 februarie

 -  -  91413


Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe anumite străzi din municipiul Bistrița, pe data de 11 februarie, când sunt programate o serie de manifestări menite să marcheze împlinirea a 100 de ani de la înființarea Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”.

”Aducem la cunoştinţă publică faptul că în data de 11 februarie 2019, Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” organizează manifestări de sărbătorire a 100 de ani de la înființare. Pentru realizarea manifestărilor, circulația auto va fi restricționată între orele 10.00 – 14.00 pe străzile Grănicerilor, Avram Iancu, General Grigore Bălan, Bistricioarei, Piața Petru Rareș și 1 Decembrie” anunță Primăria municipiului Bistrița.

Participanţii la trafic şi riveranii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere şi să folosească trasee alternative.

Reamintim că pe 11 februarie, pe lângă alte manifestări, la Bistrița va fi organizată o ceremonie militară şi religioasă urmată de defilarea efectivelor şi tehnicii din dotarea Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”. Manifestarea va debuta la ora 12.00, în Piaţa Petru Rareș. În aceeași zi este așteptat să sosească la Bistrița și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.

9 bookmark
1 notes
138 views
bookmark icon

One thought on “Trafic restricționat pe câteva străzi din Bistrița, luni, 11 februarie

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.