Trafic restricționat pe câteva străzi din Bistrița, luni, 11 februarie

Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe anumite străzi din municipiul Bistrița, pe data de 11 februarie, când sunt programate o serie de manifestări menite să marcheze împlinirea a 100 de ani de la înființarea Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”.

”Aducem la cunoştinţă publică faptul că în data de 11 februarie 2019, Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” organizează manifestări de sărbătorire a 100 de ani de la înființare. Pentru realizarea manifestărilor, circulația auto va fi restricționată între orele 10.00 – 14.00 pe străzile Grănicerilor, Avram Iancu, General Grigore Bălan, Bistricioarei, Piața Petru Rareș și 1 Decembrie” anunță Primăria municipiului Bistrița.

Participanţii la trafic şi riveranii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere şi să folosească trasee alternative.

Reamintim că pe 11 februarie, pe lângă alte manifestări, la Bistrița va fi organizată o ceremonie militară şi religioasă urmată de defilarea efectivelor şi tehnicii din dotarea Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”. Manifestarea va debuta la ora 12.00, în Piaţa Petru Rareș. În aceeași zi este așteptat să sosească la Bistrița și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.
Comentarii

  • Bistrita dispune de mai multi ani de strada pietonala Liviu Rebreanu unde se organizau manifestari publice la diferite ocazii, inclusiv expozitii de tehnica militara, fara blocarea circulatiei in oras. Dar, de cand a ajuns Cretu primar, aceste manifestari publice se organizeaza in Piata Petru Rares, cu blocarea circulatiei pe mai multe strazi , in timp ce strada pietonala este nefolosita. In cazul de fata manifestarile prilejuite de Centenarul Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița, necesita blocarea strazilor Gr. Grigore Bălan, Bistricioarei, Piața Petru Rareș și 1 Decembrie, pe cand daca s-ar desfasura pe strada pietonala Liviu Rebreanu ar fi suficiente restrictii doar pe strada General Grigore Bălan. Dar, unde nu-i cap…
Caricatură

Ziar de Bistrita