Trafic rutier închis în zona podului de pe strada Valea Ghinzii

 -  -  1171


 

 

Lucrările de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere și de utilități de pe strada Valea Ghinzii din municipiul Bistrița sunt în plină desfășurare.

O componentă importantă a acestei lucrări este schimbarea podului rutier de peste Valea Ghinzii, motiv pentru care vor fi luate și măsuri de restricționare a traficului rutier.

Astfel, Primăria Bistrița anunță că începând de luni, 4 noiembrie, și până în data de 6 decembrie, traficul rutier pe strada Valea Ghinzii va fi închis pe porțiunea podului din zonă.

”În acest interval de timp, accesul auto către oraș pentru cei care locuiesc după acest pod, spre strada Lacului și Aerodrom, se va putea face doar ocolind prin Unirea, pe strada Aerodromului și folosind podul de la Goldplast”, arată viceprimarul Cristian Niculae.

Potrivit aceleiași surse, în prezent se lucrează intens atât la îngroparea rețelelor electrice, cât și la introducerea rețelei de canalizare.

Lucrările de pe strada Valea Ghinzii sunt cuprinse în proiectul ”Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent Municipiul Bistrița”, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, având valoarea totală de peste 27 milioane lei și o perioadă de finalizare a lucrărilor de 24 de luni.

0 notes
296 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *