Ultimele noutati

Traficul feroviar între Bistrița și Vatra Dornei a fost reluat

În această dimineață, din cauza unor copaci care au căzut pe calea ferată, traficul feroviar între Bistrița și Vatra Dornei a fost întrerupt timp de câteva ore.

Trei trenuri de călători în care se aflau peste o sută de călători au fost afectate. Trenul Regio 4206 Bistriţa – Vatra Dornei nu şi-a mai putut continua deplasarea. De asemenea, trenurile IR 1834 Timişoara – Iaşi şi IR 1831 Iaşi – Cluj-Napoca au staţionat în staţiile Lunca Ilvei, respectiv Silhoasa.

Însă, după îndepărtarea copacilor de pe calea ferată, circulația feroviară a fost reluată cu ajutorul unor locomotive diesel, întrucât arborii doborâți de vânt au afectat și firul de contact.

Potrivit directorului Regionalei CFR Iași, Constantin Axinia, citat de Agerpres, ”trenul IR 1838 Timișoara-Iași a plecat cu o întârziere de 248 minute, trenul regio 4205 Vatra Dornei-Bistrița a înregistrat o întârziere de 240 minute, iar trenul regio 13606 Ilva Mică-Suceava a avut 210 minute întârziere”. CFR a asigurat apă minerală și ceai pentru cei aflați în trenurile care au înregistrat întârzieri.

Citește și: 

copac-cazut-linie-contact-cale-ferataTrenuri de călători oprite în stații, pe tronsonul Lunca Ilvei – Ilva Mică. Vântul puternic a doborât copaci, care au căzut pe calea ferată!
Caricatură

Ziar de Bistrita