Traian Ogâgău: ”Am fost, sunt și voi rămâne un om de dreapta, însă nu mă mai regăsesc în actualul PNL”

 -  -  1023


Fostul primar al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, spune că nu se mai regăsește în actualul Partid Național Liberal.

”Deja e prea mult! Am fost, sunt și voi rămâne un om de dreapta, însă în actualul PNL, nu mă mai regăsesc. M-am săturat să le răspund oamenilor care au avut încredere în noi, că ceea ce se întâmplă în această perioadă este inadmisibil pentru mulți. Înțeleg, politica este arta compromisului, însă e mult prea mult. 24.11.1927, astăzi se împlinesc 94 de ani de la moartea lui ION I. C. BRĂTIANU, unul dintre întemeietorii PNL-ului, putem comemora și moartea acestui mare partid din păcate. Rămân independent, dar un om de dreapta!”, a scris pe Facebook Traian Ogâgău.

Traian Ogâgău nu este singurul care a reacționat în spațiul public după ultimele decizii anunțate de conducerea centrală a Partidului Național Liberal. În plan local, reacții au avut inclusiv președintele organizației județene a PNL, Ioan Turc, dar și senatorul Ovidiu Florean și unul dintre primarii PNL din Bistrița-Năsăud – Sorin Hognogi.

0 notes
148 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *