Traian Ogâgău nu mai e primar în Sângeorz-Băi. Instituția Prefectului a constatat încetarea mandatului

 -  -  1058


A fost constatată încetarea de drept a mandatului de primar al oraşului Sângeorz-Băi al lui Traian Ogâgău, a anunțat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Se constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al orașului Sângeorz-Băi al domnului Ogâgău Traian începând cu data de 3 iulie 2021, ca urmare a condamnării acestuia prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și a pierderii unor drepturi electorale”, se arată în ordinul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, atribuțiile primarului vor fi preluate de viceprimarul Cătălin Bota, recent desemnat în această funcție.

Reamintim că Traian Ogâgău a fost nevoit să se retragă din funcția de primar al orașului Sângeorz-Băi, după ce instanța i-a interzis acestuia să ocupe această funcție pe o perioadă de 3 ani. 

ACTUALIZARE

Primarul Traian Ogâgău a anunțat că a predat ștafeta viceprimarului Cătălin Bota.

”Astăzi am predat ștafeta noului primar, domnul Bota Cătălin, mi-am luat la revedere de la colectivul primăriei cărora le mulțumesc pentru implicare și am trecut în revistă o parte din proiecte. Mulțumesc și Consiliului Local pentru colaborarea din acești ani. Dragii mei sângerozeni, am fost onorat să conduc această frumoasă localitate și voi sta la dispoziție administrației locale cu orice sfat, dacă voi fi solicitat, pentru ca lucrurile să meargă bine înainte!”, a scris pe Facebook Traian Ogâgău.

0 notes
183 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *