Traian Ogâgău și-a luat Audi Q5 de 25.000 de euro ca să meargă la serviciu și e făcut praf de PSD-iștii lui Daniel Suciu! Primarul de Sîngeorz zice că e o mașină second și a preferat-o în locul unui Duster de 20.000 de euro!

 -  -  1292


Traian Ogâgău a cumpărat o mașină de serviciu de 25.000 de euro. Este vorba de un Audi Q 5, achiziționată în 2 rate de la firma Comautosport, deținută de familia Sighiartău! Preț: 25.000 de euro TVA inclus. Achiziția lui Ogâgău a inflamat o parte a opiniei publice din localitate.

 

2 ani de zile a mers la serviciu cu mașina sa personală! Acum și-a făcut moftul: un Audi Q5! 

Primarul Traian Ogâgău zice că a pus la dispoziția primăriei mașina sa personală, o Toyota RAV 4 care a fost distrusă de modul de condus al fiecărui șofer.

“NU cred că acest autovehicul este un impediment! Avem drumuri de București.. e o mașină confortabilă, o mașină de viteză cu care să te duci, să vii.. să lucrezi în slujba cetățeanului că de-aia suntem puși aici!. Mașina am cumpărat-o în 2 rate, o mașină absolut impecabilă, confortabilă pentru drumuri la București și implementarea proiectelor de 20 de milioane de euro!” 

Despre combinația cu Comautosport, firma secretarului PNL, Robert Sighiartău!

“NU are nicio problemă ..domnul deputat Robert Sighiartău. El habar NU a avut decât astăzi a aflat din presă. Nu e firma dânsului, e afacerea de familie. Am găsit mașina  asta, mi-a convenit prețul, am cumpărat-o prin Ocolul Silvic.. e un fel de comodat ca orice primărie din județul nostru, majoritatea. Dacă vreți o statistică sunt mașini de 2 ori mai scumpe !” – a completat primarul.

Lina ferată Ilva Mică – Rodna Veche a costat 20 de miliarde și a funcționat 2 ani!

“Asta e politica PSD-ului care face să învrăjbească lumea.. vorba aia: învrăjbește ca să conduci! NU cred că e momentul în Sîngeorz să facă treaba asta… oamenii trebuie să aibă încredere.. e mașina Sîngeorzului, NU e mașina mea!” – a spus Ogâgău.

Pentru Sîngeorz s-au făcut proiecte de 20 de milioane de euro: “mai mult decât atât garantez că NU se putea face!”

Traian Ogâgău a depus multe proiecte prin PNDL, dar zice că i s-au respins toate, mai puțin unul care privește trotuarele din localitate: “mai mult decât atât garantez că NU se putea face! Bugetul orașului-stațiune NU ajunge să se facă nici măcar un kilometru pe an!”

Zice că Daniel Suciu și-a găsit ceva moaște prin Sîngeorz Băi și-acum manipulează!

“Totul a plecat de la acest domn politruc al politicii românești, deputatul Daniel Suciu care în două mandate a adus o gaură la buget prin reintroducerea trenului de la Ilva MIcă la Rodna Veche o gaură de aproximativ 20 de miliarde de lei vechi . “ – a declarat primarul Traian Ogâgău.

“… ca să vină acest impostor care și-a găsit ceva moaște de-ale jiței lui, pe-aici prin Sîngeorz Băi …” – a completat Traian Ogâgu, revoltat pe aceste atacuri mediatice pentru care îl bănuiește pe deputatul PSD, Daniel Suciu.

La alegerile din 2016, Traian Ogâgău a luat 2.640 de voturi (53.4%) iar Daniel Suciu a luat 2.066 e voturi ( 41.8%)! 

1 notes
17 views
bookmark icon

One thought on “Traian Ogâgău și-a luat Audi Q5 de 25.000 de euro ca să meargă la serviciu și e făcut praf de PSD-iștii lui Daniel Suciu! Primarul de Sîngeorz zice că e o mașină second și a preferat-o în locul unui Duster de 20.000 de euro!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.