Traian Ogâgău vrea să fie primar de Sângeorz-Băi! Credeți că are șanse?

 -  -  21191Patronul Pizzeriei Tonight și al Restaurantului Rapsodia vrea să candideze pentru un fotoliu de primar la Sângeorz Băi. Afaceristul a făcut acest anunț prin intermediul facebook.

537_ogagauOgâgău a mai candidat odată în anul 2008, dar a fost învins de Roland Venig, actualul primar aflat la al IV-lea mandat. În 2012, Traian Ogâgău s-a retras din PDL și a renunțat la toate funcțiile deținute în partid. În același an, acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis, fapt care i-a interzis să mai candideze pentru vreo funcție publică.

 

De-a lungul timpului, afaceristul a avut mai multe conflicte cu Roland Venig și prin intermediul Radio Someș a demarat o serie de campanii de denigrare a administrației PSD din Sângeorz Băi.

r3De asemenea, Ogâgău se află în proces și cu primarul Bistriței. Conflictul cu Ovidiu Crețu a pornit imediat după amenajarea fostei case de protocol a lui Ceaușescu și transformarea imobilului în restaurant. Primăria Bistrița NU i-a permis afaceristului să amenajeze un spațiu de joacă pe terenul public de pe 1 Decembrie și la comanda edilului, terenul a fost separat de cureta restaurantului printr-un gard de beton.

 

Iată declarația cu iz electoral a lui Traian Ogâgău:

“Intenționez să candidez, însă stabilirea candidatului se va face în cadrul partidului. Nu vin de dragul de a-mi spune lumea domnule primar… pentru că eu am ce face… dar pentru a reuși trebuie găsite soluții, NU vinovați. Vă întreb: Sunteți pregătiți? Totul depinde numai de voi…”

https://www.youtube.com/watch?v=jcncAt3P6l8

2 notes
316 views
bookmark icon

One thought on “Traian Ogâgău vrea să fie primar de Sângeorz-Băi! Credeți că are șanse?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *