Transfer bun pentru Ionuț Simionca pe Năsăud. 90% din organizația ALDE + președintele Dorel Oltean intră la el în partid! Brigada lui Simionca joacă tare pe Județ

 -  -  11195Deputatul PMP Ionuț Simionca își întărește echipa pe județ! Dorel Oltean, liderul ALDE Năsăud a trecut la PMP!

La alegerile din 2016, Dorel Oltean luat 712 voturi (16%), Dorin Vlașin (PNL) a luat 1.120 de voturi (26%) iar Mircea Romocea (PSD) a luat 2.360 de voturi (54%). Voturile lui Dorel Oltean vor conta enorm într-o Alianță de Dreapta, singurul mod în care s- ar putea câștiga Primăria Năsăud.

Mesajul lui Ionuț Simionca!

“Îi urez bun venit în echipa PMP Bistrița-Năsăud domnului Dorel Oltean, consilier local în orașul Năsăud. Fost președinte al ALDE Năsăud, acesta a decis, împreună cu 90% din organizația pe care a condus-o, să se alăture PMP. Avem proiecte importante pentru oraș și oameni de valoare care vor pune în practică aceste proiecte.” – a transmis deputatul Ionuț Simionca.

Ionuț Simionca joacă strategic să crească scorul PMP pe Județ!

Ionuț Simionca se mișcă bine pe piața transferurilor și profită din plin de disputa liderilor din PNL. Deocamdată, Simionca a racolat aproape toată Organizația ALDE din Năsăud, primarul comunei Cetate, viceprimarul din Sângeorz- Băi, viceprimarul din Dumitrița, președintele PNL Teaca. Toate aceste transferuri contează enorm la scorul PMP pe Județ, dar va influența și scorul PMP la alegerile parlamentare!

1 notes
320 views
bookmark icon

One thought on “Transfer bun pentru Ionuț Simionca pe Năsăud. 90% din organizația ALDE + președintele Dorel Oltean intră la el în partid! Brigada lui Simionca joacă tare pe Județ

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *