Transmixt: Anunț pentru elevii navetiști din județul Bistrița-Năsăud

La început de an școlar, compania Transmixt face o serie de precizări pentru elevii navetiști din județul Bistrița-Năsăud.

Ca urmare a modificărilor legislative cu privire la gratuitatea transportului pentru elevi, vă informăm pe această cale că, pentru a putea obține un abonament de călătorie gratuit pe ruta dintre localitatea de domiciliu și localitatea unde mergeți la scoală, va trebui să depuneți la școala de care aparțineți o solicitare care trebuie să conțină, printre altele, informații cu privire la traseul pe care circulați. Ulterior, școala ne va informa pe noi despre solicitarea voastră iar noi vă vom emite abonamentul de transport în mod gratuit”, precizează Transmixt.

Compania mai menționează că accesul gratuit în mijloacele de transport se va realiza pe baza abonamentului de transport și a unuia dintre următoarele documente școlare:

  • carnetul sau legitimația de elev emis/ă de unitatea de învățământ de apartenență, vizat/ă pentru anul școlar în curs;
  • adeverința emisă de unitatea de învățământ de apartenență

”Sperăm că după începerea anului școlar, în colaborare cu școlile, procedura de solicitare și eliberare abonamente să se desfășoare cât mai rapid pentru că voi să puteți intră în posesia documentelor care vă vor da dreptul să călătoriți gratuit cu autobuzele. Mai multe detalii privind transportul elevilor găsiți în Hotărârea de Guvern nr. 810 din 08.09.2023 pe care vă sfătuim să o cautați pe net (https://monitoruloficial.ro/e-monitor/) și să o arătați părinților întrucât conține mult mai multe detalii și informații decât putem noi să vă explicăm prin această postare. Vă urăm un an școlar excelent cu colegi minunați și profesori extraordinari”, a mai transmis compania.

Check Also

Mitropolitul Andrei a sfințit capela din Șieu-Odorhei

Joi, 21 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.