Treaba-bună! Trotuare faine, pe Linia Verde! Urmează piatră naturală, pe zona din Centru!

Primăria Bistrița a MODIFICAT proiectul Linia Verde și astfel, trotuarele vor avea un aspect modern! Lucrările au început deja, în partea de sus a orașului, pe Calea Moldovei!

Trotuarele sunt pavate cu dale din beton, cu un design modern iar pe zona centrală se va monta piatră naturală!

„A început montarea pavajului nou pe trotuarele din Bistrița! Primul segment: Calea Moldovei, până la intersecția cu strada Lucian Blaga!

Trotuarele din municipiu de pe tronsonul de lucrări aferente proiectului Linia Verde vor fi în totalitate înlocuite, cu atât mai mult cu cât și în zonele cuprinse de proiectul menționat a fost introdusă canalizația pentru fibra optică și televiziune pentru a îndepărta cablurile inestetice care atârnă pe stâlpii orașului.

De altfel, a și început pavarea cu o soluție aleasă de cetățeni prin sondajul efectuat anul trecut pe aplicația iReportBistrița, modelele propuse fiind superioare din punct de vedere al calității, confortabile, cu o foarte bună aderență, inclusiv pentru utilizarea cărucioarelor, dar și mult mai estetice.” –

Amintesc faptul că, în centrul orașului, tot pavajul va fi înlocuit cu un singur model de piatră naturală, pentru a pune în valoare zona și pentru a oferi întregului areal un aspect elegant, unitar. – a transmis primarul Ioan Turc.

Check Also

Primarul Ioan Turc: Bistrița are ce oferi. Ne dorim să punem în valoare zona veche a orașului

În acest final de săptămână, la Bistrița se desfășoară prima ediție a Festivalului ”Legendele Cetății”, …

5 comments

 1. bob constructorul™

  Si ca sa va dau satisfactie, la fel de prost amplasate sunt si pe Dimitrie Cantemir (mai sunt si altele dar nu ma insir aici) executate pe vremea lui Cretu si cu care se lauda si fotografia in campania electorala Cristian Niculae. Cel mai probabil sunt aceeasi „specialisti” care supervizeaza. Totusi sa continui in prostie si sa te mai si lauzi …. Oricum si trotuarul este varza, se parcheaza masini de mare tonaj pe el, deci cam cum poate sa arate?

 2. bob constructorul™

  Da, se poate. Dar cum s-a laudat primarul ca a facut modificari la pavaj si la alte magarii ale acestui proiect, nu cred ca ar fi fost vreo problema sa modifice si aici si sa se amplaseze pista cum este normal si logic, mai ales ca, costurile erau aceleasi. Dar intradevar, cineva trebuie sa gandeasca logic si sa fie cat de cat profesionist.
  Cu atatea servicii de „specialitate” si „specialisti” in cadrul primariei nimeni nu a observat ca sunt amplasate aiurea? Prin tarile astea mai civilizate si cu multe biciclete sincer ma indoiesc ca sunt amplastate asa pistele. Eu unul nu am vazut, dar poate or fi…

 3. Bob constructorul, nu uita ca intrebarea ta trebuie sa o adresezi la fostii pesedisti cu trei mandate la Primaria Bistrita.

 4. bob constructorul™

  Aha, fain! Dar numa intreb si eu, nu era mai normal si logic pista sa fie in imediata apropiere a soselei, astfel pietonii nu ar mai fi nevoiti sa o traverseze ori de cate ori vor sa intre sau sa iasa din incinta imobilelor, curtilor, magazinelor, etc. Era un risc mai mic de incidente.

 5. Felicitari Primarului ca a tinut cont de alegerea bistritenilor si nu a impus din pixul rosu asa cum am fost obligati trei mandate sa se traseze dupa bunul plac cum sa arate orasul. Asa trebuie sa functioneze o democratie Participativa. Bravo Ioan TURC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.