Trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga va fi semaforizată, dă asigurări primarul Bistriței

 -  -  21320


Trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga va fi semaforizată, o astfel de investiție urmând să ducă la fluidizarea traficului în această zonă, potrivit primarului municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a precizat că în bugetul local pe anul acesta vor fi prevăzuți bani pentru realizarea unui sistem de avertizare în zona acestei treceri la nivel cu calea ferată.

Conducătorilor auto care încărunțesc dimineața pe strada Lucian Blaga și celor care vin de pe DN 17 le transmit că, imediat după aprobarea bugetului local, vom transmite suma de un milion de lei către CFR pentru realizarea unui sistem de avertizare la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lucian Blaga și vom putea vorbi apoi despre fluidizarea circulației, care va deveni o realitate”, a declarat Ioan Turc.

Totodată, edilul Bistriței a completat că administrația locală are în vedere o astfel de soluție și pentru trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Ioan Slavici.

”Intenționăm să facem același lucru și pe strada Ioan Slavici. Căutăm resurse financiare în acest sens”, a mai spus primarul Ioan Turc.

2 notes
445 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *