Trei autovehicule, implicate într-un accident rutier produs pe DN 17, în Unirea

 -  -  1046


În această seară, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident care a avut loc pe DN 17, în localitatea Unirea. Acesta s-a soldat cu rănirea unei femei.

Un tânăr de 21 de ani din Dărăbani, județul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Unirea, pe direcția Bistrița către Vatra Dornei, a colizionat un alt autoturism condus de un bărbat de 61 de ani din Livezile. La scurt timp după producerea acestui accident, o femeie în vârstă de 35 de ani din Ilva Mică a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânăr. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la spital“, a declarat Paul Rodilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului au intervenit mai multe două echipaje medicale și unul de pompieri.

În urma accidentului a rezultat o victimă de sex feminin în vârstă de aproximativ 35 de ani. Aceasta era conștientă, cooperantă și a fost extrasă pentru siguranță de către echipajele de pompieri (nu era încarcerată). Victima era stabilă hemodinamic și respirator și a fost transportată la spital cu leziuni ce nu îi pun viata în pericol“, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Cei trei șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul a fost deviat pe o stradă paralelă, circulația fiind blocată timp de aproximativ 15-20 minute în vederea evacuării victimei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

0 notes
171 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *