Ultimele noutati

Trei dintr-o lovitură! Accident rutier pe Bulevardul Decebal din Bistrița

În urmă cu puțin timp, un apel înregistrat la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui accident rutier pe raza municipiului Bistrița.

Din primele informații, se pare că în accident au fost implicate trei autoturisme. Acesta s-a produs la intersecția Bulevardului Decebal cu strada Zimbrului.

În urma impactului nu au rămas persoane încarcerate în autoturismele implicate în accident, iar la fața locului au ajuns un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița și încă unul al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Și polițiștii Serviciului Rutier se află în zonă și au început cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

În accident au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea fiind parcat.

Impactul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de trecere. Șoferul autoturismului care venea de pe strada Zimbrului și intenționa să vireze pe Bulevardul Decebal nu a acordat prioritate unei alte mașini care circula regulamentar pe Bulevardul Decebal. În urma impactului dintre cele două autoturisme a fost lovită și o a treia mașină parcată pe marginea drumului.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre șoferul autoturismului care nu a acordat prioritate și un pasager al autoturismului care circula regulamentar. Răniții sunt în stare stabilă.

Circulația în zona producerii accidentului s-a desfășurat cu dificultate.

Un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani din Poiana Ilvei nu a acordat prioritate de trecere  unui alt autoturism care circula regulamentar și care era condus de un tânăr de 19 ani din Bistrița, intrând în coliziune cu acesta. Cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o altă mașină parcată regulamentar. Două persoane – conducătorul auto de 28 de ani și o pasageră din cel de-al doilea autoturism – au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ” a declarat pentru Ziar de Bistrița purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, agent sef adjunct de poliţie Crina Sîrb.

FOTO: Arhivă
Comentarii

  • Dacă s-ar scrie adevărul în ziar ar fii super . Eu nu cred un cuvânt din ceea ce e scris….
    Faceți diferența între un profesionist și un nou începător

Caricatură

Ziar de Bistrita