Trei dintre cele nouă persoane reţinute pentru braconaj au fost arestate preventiv

 -  - 


Trei dintre cele nouă persoane reţinute pentru 24 de ore de polițiști au fost arestate preventiv, celelalte persoane fiind plasate fie în arest la domiciliu, fie sub control judiciar, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

”Persoanele reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de un bărbat de 34 de ani, din Agrieș, și alți doi în vârstă de 33 și 56 de ani, din Perișor. Măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, a fost dispusă în cazul unui tânăr de 26 de ani, din comuna Spermezeu, iar față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, din Spermezeu, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase în cadrul dosarului penal întocmit”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Reamintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, nouă persoane din Bistrița-Năsăud au fost reţinute pentru 24 de ore în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţişti într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de braconaj, contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept, favorizarea făptuitorului şi distrugerea de probe.

FOTO/VIDEO: Percheziții la persoane bănuite de braconaj; polițiștii au făcut 9 rețineri

Vizualizări 2,850 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.