Trei femei și un bărbat, ultimele decese înregistrate în Bistrița-Năsăud ca urmare a infectării cu noul coronavirus

 -  -  1025În județul Bistrița-Năsăud, numărul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns la 69, după ce în ultimele zile au mai fost înregistrate încă patru decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus.

Potrivit informațiilor furnizate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, au mai decedat trei femei și un bărbat.

Astfel, a mai decedat o femeie de 74 ani, care a fost internată la data de25 iulie în secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, cu hematom cerebral netraumatic. Pacienta a fost transferată la data de 27 iulie în sectia Boli Infectioase, unde a decedat în 31 iulie. Aceasta avea și alte comorbidități: suspect determinări cerebrale secundare, fibrilație atrială, insuficiență valvă mitrală, insuficiență valvă tricuspidă, hipertensiune pulmonară moderată, afazie motorie.

Totodată, a mai fost înregistrat și decesul unei femei de 64 ani, care a fost internată în secția Boli Infectioase la data de 20 iulie, prezentând insuficiență respiratorie acută și pneumonie interstițială bilaterală. În aceeași zi, pacienta a fost transferată în sectia ATI, unde a decedat în 31 iulie. Comorbiditati: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II.

De asemenea, și o femeie de 80 ani a decedat după ce s-a infectat cu noul coronaviurs. Aceasta a fost internată în 1 august în secția Boli Infecțiose cu pneumonie interstițială, Însă, pacienta a decedat la data de 2 august. Aceasta avea și alte comorbidități: hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemică cronică.

Tot în ultimele zile a mai decedat și un bărbat în vârstă de 88 ani, care a fost internat la data de 15 iulie în secția Boli Infecțiose. La data de 19 iulie, paceintul a fost transferat în secția ATI, unde a și decedat în 31 iulie. Pacientul avea și alte comorbidități: hipertensiune arterială și insuficiență renală cronică.

Toate cele patru decese au survenit pe fondul complicațiilor determinate de infectarea pacientilor cu noul coronavirus.

Bilanțul deceselor în Bistrița-Năsăud a ajuns la 69.

0 notes
150 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *