Trei femei – ultimele decese cauzate de COVID-19 în Bistrița-Năsăud

 -  -  1088


În județul Bistrița-Năsăud, numărul deceselor cauzate de COVID-19 a ajuns la 95, după ce în ultimele zile au mai fost înregistrate încă trei decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus.

Potrivit informațiilor furnizate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, au mai decedat încă trei femei.

Astfel, a mai decedat o femeie în vârstă de 80 ani, internată în 1 septembrie în Secția Boli Infecțioase (infecție confirmată cu Covid-19). Pacienta a fost transferată în 7 septembrie în Secția ATI, unde a decedat în 12 septembrie. Aceasta suferea și de alte comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, fibrilație atrială.

De asemenea, a mai decedat o femeie de 65 ani, care a fost internată în 5 septembrie în Secția Boli Infecțioase (cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, insuficiență renală acută severă). Aceasta a fost transferată în data de 6 septembrie în Secția ATI, unde a decedat în 12 septembrie. Pacienta suferea și de diabet zaharat tip II.

În plus, la data de 13 septembrie a mai fost înregistrat decesul unei alte femei de 80 de ani. Pacienta era internat la SJU Bistrița încă din data de 28 august, cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, Covid-19 pozitiv), fiind transferată în aceeași zi în Secția ATI, unde a decedat în dimineața zilei de astăzi. Această pacientă nu figura în evidențele medicale cu alte afecțiuni.

0 notes
213 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *