Trei noi decese în rândul pacienţilor cu COVID-19 din Bistriţa-Năsăud. Bilanţul a ajuns la 47

 -  -  1093Încă trei pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 din judeţul Bistriţa-Năsăud au decedat, printre aceştia numărându-se şi un beneficiar al centrului pentru vârstnici de la Maieru.

Potrivit Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, a mai decedat un bărbat în vârstă de 68 ani, internat la Secția Covid-19 etaj 4 din data de 9 iunie, când a și fost confirmat Covid-19. Pe fondul complicațiilor în starea de sănătate, a fost transferat în data de 16 iunie la Secția ATI, decedând în data de 26 iunie. Acesta avea şi alte afecţiuni: tumoră de colon, insuficiență renală.

Cel de+al doilea pacient care a decedat era o femeiea de 69 ani, internată prin UPU la Secția ATI în data de 8 iunie, când a primit confirmarea Covid-19. Paienta a decedat la data de 27 iunie. Comordbidități: obezitate, hipertensiune arterială şi insuficienţă cardiacă.

Totodată, în ultimele 2 de ore a mai fost înregistrat şi un deces al unui pacient provenit de la centrul pentru persoane vârstnice de la Maieru. Este vorba despre o femeie, de 83 ani, internată din 13 iunie la Secția Boli Infecțioase, confirmată Covid-19 – formă severă. Aceasta a decedat astă-noapte, 27 iunie. Comorbidități: pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, demență mixtă severă, boală degenerativă, cardiopatie ischemică cronică, hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II.

Cu aceste trei noi decese, bilanţul negru a ajuns în Bistriţa – Năsăud la 47.

0 notes
218 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *