Eveniment

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs în Bistrița

 -  - 


Un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc vineri dimineața pe strada Calea Dejului din municipiul Bistrița.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier a reieșit că „un autoturism care tracta o remorcă, condus de un bărbat, de 35 de ani, din Zalău, a acroșat un cal neidentificat care ar fi pătruns pe carosabil, precum și un parapet metalic, după care a ajuns într-un șanț de colectare a apei pluviale. Din impact, calul a fost proiectat într-un alt autoturism, iar în urma rănilor suferite, a decedat. Cel de-al doilea autoturism era condus de un bărbat de 44 de ani, din Bistrița„.

În urma accidentului, trei persoane care se aflau în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani au fost rănite și transportate la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

Totodată, s-a luat legatura cu reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud, în vederea identificării proprietarului animalului.

271 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.